Pastoraal Centrum Saron Facebook   0541 - 353505

Feestarrangement

Feestdagen Arrangement

Het Feestdagen Arrangement (FA) geeft de mogelijkheid om op Saron met andere mensen in de decembertijd Kerst en Oud- en Nieuw te vieren. Het is een gezellige tijd waarbij er niet zozeer aandacht is voor herstel van psychosociale problematiek, maar de focus ligt op het vieren van de feestdagen en samenzijn. Er wordt een gevarieerd programma samengesteld dat iedere keer anders is. Vaak zijn er één of meer diensten met zang en een preek, maar ook bezoekjes aan bijvoorbeeld een kerstmarkt of een kampvuuravond kunnen op het programma staan. Om deze feestdagen te vieren, hoef je niet op Saron al cliënt te zijn. Wel gaan we uit van volledige zelfredzaamheid en dat er geen sprake is van psychosociale problematiek, waar je hulp bij nodig hebt.

Feestdagen arrangementen duren over het algemeen vier dagen en beginnen de avond voor de betreffende feestdagen met een gezamenlijk diner.

Meld je nu aan en vier het feest op Saron mee

Wil je je aanmelden voor een van de feestarrangementen? Bel dan naar Saron (0541-353505) en geeft bij de receptie aan tijdens welk feest je mee wilt vieren. De receptie zal enkele gegevens van je vragen en een kamer reserveren voor de periode die je wilt komen. Het is ook mogelijk een mailtje te sturen naar info@saron.net.

Kosten

Op de tarievenlijst is te zien wat dit arrangement kost. De zorgverzekeraar vergoedt dit arrangement niet en kan ook niet vanuit een PGB bekostigd worden.

WordPress Video Lightbox Plugin