Pastoraal Centrum Saron Facebook   0541 - 353505

Rust & Bezinning

Rust- en Bezinningsarrangement

Het Rust- en Bezinningsarrangement (RBA) is gericht op rust, bezinning en ontspanning. Als je voor dit arrangement kiest, verblijf je bij ons als gast. Saron is prachtig gelegen in het prachtige glooiende Twentse landschap. Dit helpt om even afstand van het leven van alledag te nemen en tot rust te komen. Er is dan ook volop gelegenheid om te genieten van de natuur en de recreatiegebieden, die in de omgeving liggen. Wij gaan er bij een RBA van uit dat je volledig zelfredzaamheid bent en dat er geen sprake is van psychosociale problematiek waar je hulp bij nodig heeft. (Mocht je dit wel hebben, dan past een pastoraal zorg-arrangement misschien beter bij je.)

Waar bestaat het rust- en bezinningsarragement uit?

Naast veel tijd om zelf de rust en ontspanning te zoeken, er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het dagprogramma van Saron loopt. Dit uitgebreide programma heeft onderdelen als sociale vaardigheidstraining en opbouw/studie programma, creativiteit, sport en zwemmen. Daarnaast is er praktisch werk, een aantal corveetaken, momenten van lofprijs en dagelijks een dagsluiting. Niet te vergeten: er zijn uiteraard koffie- en theetijden en de drie maaltijden.

Er is geen vaste periode voor een RBA: je kunt enkele dag of weken blijven. Er zit wel een maximum aan: een RBA duur niet langer dan 3 maanden. De wisseldagen van aankomst en vertrek zijn maandag en/of vrijdag.
Aanmelding en kosten

Heb je interesse in het boeken van een rust- en bezinningsarrangement? Neem dan contact op met Saron. Dit kan door te bellen met 0541-353505 of via een mailtje naar info@saron.net. Geef bij de receptie aan dat je als Rust en bezinningsgast wilt komen. De receptie zal wat gegevens van je vragen en een kamer voor je inplannen, voor de periode dat je gaat komen.

Benieuwd naar de kosten van dit arrangement? Kijk op de tarieflijst om te zien wat deze zorg kost. (NB: De zorgverzekeraar vergoed dit arrangement niet. Ook met PGB is dit arrangement niet in te kopen. Er is hier namelijk geen sprake van een zorgarrangement)

WordPress Video Lightbox Plugin