Saron-echtparen leiden conferenties op 'de Ark'

Saron werkt al een tijd samen met Christelijk Conferentiecentrum de Ark in ter Apel. De komende periode zal deze samenwerking steeds intensiever worden. Een van de plekken waar dat zichtbaar gaat worden is in de conferenties die er in de Ark georganiseerd worden. Dit jaar zijn er twee conferenties die geleid zullen worden door twee echtparen die beiden werkzaam zijn op Saron: Gerard en Jeanette Schut, en Arjo en Greta van den Berg. De thema's van deze conferenties zijn 'De APK voor het huwelijk' en 'learning to live lessons'.

APK voor het huwelijk

De eerste conferentie zal geleid worden door Arjo en Greta van den Berg. Zij zijn binnen Saron actief als begeleidend onderhoudsmedewerker en activiteitenbegeleidster. Van 13 tot 17 juni zullen zij dieper ingaan op het thema ‘De APK voor het huwelijk’. Tijdens deze conferentie, die vanzelfsprekend gericht is op echtparen, is er tijd om na te denken over de stand van zaken binnen het huwelijk. Ben je als man en vrouw nog gericht op elkaar en op God? Is voor jullie je huwelijksrelatie nog kostbaar en zoals God het bedoeld heeft? Of hebben jullie het zo druk met ....... vul maar in! Geestelijke lessen worden daarin ook heel praktisch gemaakt door te focussen op goede gewoonten, zoals samen bidden en bijbellezen. Er is aandacht voor het belang van gefocust zijn op elkaar en het kennen van de liefdestaal van de partner. Ook is er oog voor het investeren in seksualiteit als man en vrouw. Kortom: een uitgebreid en boeiend programma dat voor ieder echtpaar de moeite waard is!

Trainings- en opbouwweekend

Ook in het najaar is Saron vertegenwoordigd op de Ark. Dan zullen van 23 tot 25 september directeursechtpaar Gerard en Jeanette Schut een weekend verzorgen. Het thema dat zij hiervoor gekozen hebben is ‘learning to live lessons’. Jezus belooft ons een leven in overvloed. Toch geven steeds meer mensen aan moeite te hebben hun leven in balans te leven. In plaats van leven in overvloed ervaren ze het leven als een grote klus. In dit weekend krijgen de deelnemers handvatten aangereikt om de kwaliteit van hun leven naar een hoger niveau te tillen. Daarbij komen er thema’s aan de orde als het afzetten van maskers, het omarmen van je roeping en krachtig zijn, dwars door een beperking. Gerard en Jeanette zullen deze thema’s uitdiepen met veel enthousiasme en op hun eigen kleurrijke manier!

Meer informatie over deze twee boeiende conferenties is te vinden op http://www.ccc-de-ark.nl/ . Daar is het ook mogelijk om je in te schrijven.

Steun Saron en bezoek de website van Vrienden van Saron. 

logo-vriendenvansaron

Keurmerk christelijke zorg small

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Pastoraal Centrum Saron
captcha 

Hulp nodig?

U ziet het even niet meer zitten. Uw werk of gezin worden u teveel en u bent naarstig op zoek naar rust. Saron kan hulp bieden. Ontdek hoe...

Ontstaan Saron

Saron verleend al sinds 1970 pastorale hulp in verschillende vormen. Ds. De Jong kocht ruim 45 jaar geleden een boerderij en Lees verder...