De laatste Enter the Kingdom-avond van 2015

"Ik ervoer dat het goed zou zijn als Saron zou voorzien in een samenzijn met veel ruimte voor gebed en aanbidding. Een avond waar de Heilige Geest de ruimte krijgt, waar mensen persoonlijke verdieping kunnen ervaren. 1 Korintiërs 12 gaat daar over. Daar staat dat de Geest van God in alle gelovigen werkt, maar op allerlei verschillende manieren: door wijsheid of een groot geloof, door profetie of genezing. Er worden daar nog veel andere manieren genoemd, waar we graag ruimte aan wilden geven."

Dat is wat Jeanette Schut zei over de Enter the Kingdom-avonden op Saron. Aanstaande dinsdag 15 december vindt er weer zo'n avond plaats, ditmaal met als spreker Frouwkje Jansen. Daarnaast zal de aanbidding geleid worden door Daniël en Joy Petersen. Enter the Kingdom-avonden zijn toegankelijk voor zowel gasten en bewoners van Saron als ieder ander die interesse heeft. De avonden beginnen om 19:00u met een kop koffie of thee, waarna de dienst duurt van kwart voor acht tot ongeveer half tien. Wees welkom op Saron, Paandersdijk 2, 7588 PZ Beuningen!

Bekijk voor een klein voorproefje van de muziek van Daniël en Joy onderstaand filmpje, opgenomen tijdens een Enter the Kingdom-avond.

Steun Saron en bezoek de website van Vrienden van Saron. 

logo-vriendenvansaron

Keurmerk christelijke zorg small

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Pastoraal Centrum Saron
captcha 

Hulp nodig?

U ziet het even niet meer zitten. Uw werk of gezin worden u teveel en u bent naarstig op zoek naar rust. Saron kan hulp bieden. Ontdek hoe...

Ontstaan Saron

Saron verleend al sinds 1970 pastorale hulp in verschillende vormen. Ds. De Jong kocht ruim 45 jaar geleden een boerderij en Lees verder...