Saron werkt samen met Eleos

Herstellingsoord Pastoraal Centrum Saron in Beuningen en Eleos bundelen hun krachten.  De gasten die bij Saron verblijven kunnen sinds kort eenvoudig en snel gebruik maken van ggz-behandeling bij Eleos Zwolle. Onlangs tekenden beide organisaties hiertoe een samenwerkingsovereenkomst.

“De samenwerking met Eleos komt onze gasten ten goede. Daarom zijn we erg blij met het samenwerkingsverband met Eleos”, reageert Gerard Schut, directeur van Saron. Wiebe Landman, manager bij Eleos in Zwolle, vertelt: “Waar mogelijk wordt de ggz-behandeling  door een medewerker van Eleos gegeven op het terrein van Saron. Gasten krijgen in de meeste gevallen dus behandeling in een beschermde woonomgeving.” Voor behandelingen geldt dat er een verwijzing nodig is van de huisarts. 

Pastoraal Centrum Saron en Eleos bieden identiteitsgebonden zorg vanuit een christelijke levensovertuiging. Barmhartigheid jegens de medemens die lijdt, is voor beide organisaties een kernwaarde. Saron biedt al tientallen jaren pastoraal therapeutische zorg aan mensen die zijn vastgelopen en richt zich de laatste tijd ook op het bieden van goede woonzorg aan mensen die langduriger begeleiding nodig hebben bij het wonen en dagbesteding.

Steun Saron en bezoek de website van Vrienden van Saron. 

logo-vriendenvansaron

Keurmerk christelijke zorg small

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Pastoraal Centrum Saron
captcha 

Hulp nodig?

U ziet het even niet meer zitten. Uw werk of gezin worden u teveel en u bent naarstig op zoek naar rust. Saron kan hulp bieden. Ontdek hoe...

Ontstaan Saron

Saron verleend al sinds 1970 pastorale hulp in verschillende vormen. Ds. De Jong kocht ruim 45 jaar geleden een boerderij en Lees verder...